دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

واژگونی مرگبار پژو۲۰۶ در اتوبان قم

سیدجلال ملکی دراین‌باره گفت:‌ وقوع یک مورد حادثه رانندگی در ساعت ۲۳:۴۷ شب گذشته به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی، آتش نشانان را به همراه تجهیزات لازم به محل حادثه واقع در مسیر شمال به جنوب اتوبان تهران - قم بعد از روستای شکر آباد اعزام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۲ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 13
کد خبر: ۱۳۳۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرتهران از مرگ دو تن درپی واژگونی سواری پژو ۲۰۶ در اتوبان تهران - قم خبر داد.

سیدجلال ملکی دراین‌باره گفت:‌ وقوع یک مورد حادثه رانندگی در ساعت ۲۳:۴۷ شب گذشته به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی، آتش نشانان را به همراه تجهیزات لازم به محل حادثه واقع در مسیر شمال به جنوب اتوبان تهران - قم بعد از روستای شکر آباد اعزام کرد.

وی با بیان اینکه آتش‌نشانان در حدود چهار دقیقه بعد از اعلام این حادثه در محل حاضر شدند، اظهارکرد:‌ با حضور آتش‌نشانان در محل مشاهده شد که یک دستگاه سواری پژو ۲۰۶ که چهار مرد جوان حدودا ۳۰ ساله در آن حضور داشتند، از مسیر خود منحرف شده و بعد از برخورد با بلوک‌های نیوجرسی، بر روی همان بلوک‌ها واژگون شده است.

ملکی با بیان اینکه هر چهار سرنشین خودرو در وضعیت خطرناکی محبوس شده بودند، گفت:‌ عملیات رهاسازی و خروج افراد با استفاده از تجهیزات برش و ... انجام و در نهایت با خروج این افراد و تحویل آنان به عوامل اورژانس مشخص شد که دو تن از سرنشینان در دم جان خود را از دست داده و دو نفر دیگر نیز به شدت مصدوم شدند که از سوی عوامل اورژانس به مراکز درمانی انتقال داده شدند.

سخنگوی آتش‌نشانی تهران با بیان اینکه آتش‌نشانان پس از ایمن سازی محل در ساعت ۳۶ دقیقه بامداد به مأموریت خود خاتمه دادند، اظهارکرد:‌ علت این حادثه از سوی عوامل پلیس راهنمایی و رانندگی بررسی و اعلام خواهد شد./ایسنا

ارسال نظر